google
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» ayyildiz bayramiz
hata kodlarıyla ilgili yardım EmptyC.tesi Haz. 26, 2010 10:05 pm tarafından admino

» Baha Adını yollara yazdım
hata kodlarıyla ilgili yardım EmptyC.tesi Haz. 26, 2010 9:58 pm tarafından admino

» Damatlık Modelleri
hata kodlarıyla ilgili yardım EmptyPaz Tem. 19, 2009 12:34 am tarafından admino

» kendini tarif et resmini çıkarsın
hata kodlarıyla ilgili yardım EmptyCuma Şub. 27, 2009 4:23 pm tarafından DeRBeDeR

» Onur AKın Geceyi Sana Yazdım
hata kodlarıyla ilgili yardım EmptyCuma Şub. 27, 2009 4:04 pm tarafından DeRBeDeR

» Biraz kızıl biraz mavi, ebru gündeş
hata kodlarıyla ilgili yardım EmptyPtsi Şub. 23, 2009 4:03 pm tarafından DeRBeDeR

» HuySuZ ve TaTLi KadiN
hata kodlarıyla ilgili yardım EmptyCuma Şub. 20, 2009 5:51 pm tarafından DeRBeDeR

» hata kodlarıyla ilgili yardım
hata kodlarıyla ilgili yardım EmptyPerş. Şub. 19, 2009 8:13 pm tarafından DeRBeDeR

» msn titreşimi yerine müzik çalsın
hata kodlarıyla ilgili yardım EmptyPerş. Şub. 19, 2009 8:11 pm tarafından DeRBeDeR

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

hata kodlarıyla ilgili yardım

hata kodlarıyla ilgili yardım Empty hata kodlarıyla ilgili yardım

Mesaj tarafından DeRBeDeR Perş. Şub. 19, 2009 8:13 pm

Pek çok sebebi olabilir. Tek tek çözümleri denemen gerekiyor:
1) öncelikle msne web üzerinden bağlanıp bağlanamadığını kontrol et:
2) MSN deki bağlantı ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. MSN Araçlr menüsünde, seçenekler'e tıkla, en alttaki Bağlantı ya tıkla, orada Bağlantı Hata Giderici gibi birşey olması lazım, onu başlat, test et. Herhangi bir hata bulup bulmadığını kontrol et. Eğer bütün sevisler OK görünüyorsa..
3) Aynı yerdeki bağlantı ayarlarında Gelişmiş Bağlantı Ayarlarıa gir. Oradaki bütün kutuların içini temizle. MSN i kapatıp tekrar başlat.
4) Windows saatinin doğru olup olmadığını kontrol et. Değilse düzelt.
5) Zonelarm, Norton Internet Security gibi bir güvenlik duvarı programı kullanıyorsan, MSN e izin olup olmadığını kontrol et. Güvenlik Duvarını kapatıp ondan sonra MSN in bağlanıp bağlanmadığını kontrol et. Eğer bağlanıyorsa güvenlik duvarında izin verilen pogramlar listesinde MSN'in olması gerekiyor.
6) Yine olmuyorsa Başlat çalıştıra aşağıdaki satırı kopyala yapıştır ve enter'a bas
regsvr32 softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll
MSN' kapatıp aç, bağlanıp bağlanmadığına bak.
7) Sisteminde antivirus programı yoksa yükle, eğer varsa mutlaka güncelle ve
ve sistemini tarat.
DeRBeDeR
DeRBeDeR
* yıldız üye *
* yıldız üye *

Erkek
RUH hali : hata kodlarıyla ilgili yardım Neselist8
Görevi : hata kodlarıyla ilgili yardım Ggoojr2
Yıldızı : hata kodlarıyla ilgili yardım Y20rc5

- Similar topics