En son konular
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
mSn niCkLeRi 1
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
mSn niCkLeRi 1
İnanmam artik seni seviyorum diyene …Hepsi yalan
Dünya yalan degil senin gibiler dünya`yi yaLan yapan..!!
Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cikacaksa yapraklari hic bitmesin...
ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez ..!!
Bana Darbe Atani Ben Harbe Sokarim…
Unutsun Beni Diye Haber Göndermişsin… Bir Düşün Bakalim Hatirlanmaya Degermisin??
Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!
KaLbim KafeSte Ruhum Son NefeSte!!
Bu Saatten SonRa UgRaSmam DünümLe we DünümdekiLerLe Ben YaRına BakaRım YanimdakiLeRLe
Pismanımmmmm!!!! Herkesi İnsan Sanıpta SacmaLadım
Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek gitt!!!
Artık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne SeviLmeyi Çünkü hep yarım kaLdı sevmeLeRim ve hep Sahteydi SevenLerim...
BiR VaRSın BiR YokSun tıpkı ÇoCukLuğumda anLatıLan MasaLLaR Gibi
YaLanLarınLa MutLu Edeceksen DogruLarınLa Kahret
DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam...NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam
ALdıgım HeR NefeSe BoRcum var Artık YüRegimi GüLdüReCegim...
Gittiginde KaLbimide ALdin Bak Bende BiR iz Biraktin Sen BenSiz OLurSun Ben SenSiz YaRım KaLdim..
Sana OLan NefRetimi EngeLeyen tek Şey RüyaLrım...
Ask en GüzeL YaLan VazGeçtim aRtık ßu Savaştan....!!!!!
Bizim Aşkımız istanbuL kadaR Büyük, BeRLin KadaR AnLamLı, AgRı KadaR YıkıLmaz, PaRiS KadaR Çekici, izmiR KadaR VazgeçiLmez. Aşk DediGin Bizim Gibi OLmaLı.
Sevgini GöSteRecekSin SöyLemek Yetmez. Sevgi GözLeRinde OLacak SözLeRin Yetmez. SevecekSin Benim Gibi Ama KaLbin Yetmez!
KuRSun SeSi KadaR HızLıdıR YaSamak Ama ZoRduR KuRSunu Havada Tutmak ALışkın OLsa da YüRek AyRıLıkLaRa Yoktur Kitabımızda DoStu Unutmak
SαDαкαM oLSuN SαNα YαŞαMαк...!!!
Sen Benim Yanımda Olmadın 1 Saat Bile Olsa bunamı Sevmek Diyosun Heyyy Yalan Dünya
BoSweR, Hep aynı MaSaL. “Hayat ve Ben” iSte HepSi Bu KadaR…
YokuSu Ben Cıktım YoL Senin OLSun ZehiRi Ben İctim Su Senin OLSun Bi Tane BuLmuşsun HayıRLı OLSun Bi Tanede Ben BuLdum HabeRin OLSun…
Ya ben fazLayım Bu dünyaya ya da Sensiz fazla bana bu dünya
AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!
ηє уαяıη υмяυм∂α,ηє ∂є ∂üη ~
ѕözlєriη вüуüк, уüregιη кüçüк..уαηlιѕlαrıη çσк, dσgrυlαrıη уσк.кєndιηe göre sanslı bana göre zavallısın!!!
Düşman kelimesinin anlamını arkadas sıfatı tasıyanlardan örgendim..!
Aradıgın seyin degeri araken verdigin deger kadardır…
Kabul ettim hata bende gelme üstüme öldüm zaten kac gün önce
Tamam yeter hersey istedigin gibi olsun tamam ben zaten öldüm kalan saglar senin olsun..
Beni görüp kendini sınama… Sadece görebildigin kadarım
Kคl๒เ๓ кคŦєรtє гยђย๓ ร๏ภ ภєŦєรtє!!!
Gecmişe dönük keskelerle yasamaktansa gelecege dönük beklilerle yasamayı tercih ederim
Yasam geriye bakarak anlasılır ileriye bakarak yasanır.
Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
Dünya yalan degil senin gibiler dünya`yi yaLan yapan..!!
Bir papatya istiyorum, seviyormu sevmiyormu demek icin, sevmiyor cikacaksa yapraklari hic bitmesin...
ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez ..!!
Bana Darbe Atani Ben Harbe Sokarim…
Unutsun Beni Diye Haber Göndermişsin… Bir Düşün Bakalim Hatirlanmaya Degermisin??
Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!
KaLbim KafeSte Ruhum Son NefeSte!!
Bu Saatten SonRa UgRaSmam DünümLe we DünümdekiLerLe Ben YaRına BakaRım YanimdakiLeRLe
Pismanımmmmm!!!! Herkesi İnsan Sanıpta SacmaLadım
Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek gitt!!!
Artık Ne Sevmeyi İstiyoRum Ne SeviLmeyi Çünkü hep yarım kaLdı sevmeLeRim ve hep Sahteydi SevenLerim...
BiR VaRSın BiR YokSun tıpkı ÇoCukLuğumda anLatıLan MasaLLaR Gibi
YaLanLarınLa MutLu Edeceksen DogruLarınLa Kahret
DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam...NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam
ALdıgım HeR NefeSe BoRcum var Artık YüRegimi GüLdüReCegim...
Gittiginde KaLbimide ALdin Bak Bende BiR iz Biraktin Sen BenSiz OLurSun Ben SenSiz YaRım KaLdim..
Sana OLan NefRetimi EngeLeyen tek Şey RüyaLrım...
Ask en GüzeL YaLan VazGeçtim aRtık ßu Savaştan....!!!!!
Bizim Aşkımız istanbuL kadaR Büyük, BeRLin KadaR AnLamLı, AgRı KadaR YıkıLmaz, PaRiS KadaR Çekici, izmiR KadaR VazgeçiLmez. Aşk DediGin Bizim Gibi OLmaLı.
Sevgini GöSteRecekSin SöyLemek Yetmez. Sevgi GözLeRinde OLacak SözLeRin Yetmez. SevecekSin Benim Gibi Ama KaLbin Yetmez!
KuRSun SeSi KadaR HızLıdıR YaSamak Ama ZoRduR KuRSunu Havada Tutmak ALışkın OLsa da YüRek AyRıLıkLaRa Yoktur Kitabımızda DoStu Unutmak
SαDαкαM oLSuN SαNα YαŞαMαк...!!!
Sen Benim Yanımda Olmadın 1 Saat Bile Olsa bunamı Sevmek Diyosun Heyyy Yalan Dünya
BoSweR, Hep aynı MaSaL. “Hayat ve Ben” iSte HepSi Bu KadaR…
YokuSu Ben Cıktım YoL Senin OLSun ZehiRi Ben İctim Su Senin OLSun Bi Tane BuLmuşsun HayıRLı OLSun Bi Tanede Ben BuLdum HabeRin OLSun…
Ya ben fazLayım Bu dünyaya ya da Sensiz fazla bana bu dünya
AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henüz,AnLaşack DostLarm Tükenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Geçr,Her şeye rağmen Yaşamak GüzeL!!
ηє уαяıη υмяυм∂α,ηє ∂є ∂üη ~
ѕözlєriη вüуüк, уüregιη кüçüк..уαηlιѕlαrıη çσк, dσgrυlαrıη уσк.кєndιηe göre sanslı bana göre zavallısın!!!
Düşman kelimesinin anlamını arkadas sıfatı tasıyanlardan örgendim..!
Aradıgın seyin degeri araken verdigin deger kadardır…
Kabul ettim hata bende gelme üstüme öldüm zaten kac gün önce
Tamam yeter hersey istedigin gibi olsun tamam ben zaten öldüm kalan saglar senin olsun..
Beni görüp kendini sınama… Sadece görebildigin kadarım
Kคl๒เ๓ кคŦєรtє гยђย๓ ร๏ภ ภєŦєรtє!!!
Gecmişe dönük keskelerle yasamaktansa gelecege dönük beklilerle yasamayı tercih ederim
Yasam geriye bakarak anlasılır ileriye bakarak yasanır.
Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
aSi CADI- * yıldız üye *
-
Nerden? : eSeS
iş/okul : okuL
RUH hali :
Geri: mSn niCkLeRi 1
çok güzeller sağolasın
capicino- Admin
-
Nerden? : RUHUNUN DERİNLİKLERİNDEN
iş/okul : hayat
RUH hali :