google
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» ayyildiz bayramiz
Bayan bankacının bitmeyen duası EmptyC.tesi Haz. 26, 2010 10:05 pm tarafından admino

» Baha Adını yollara yazdım
Bayan bankacının bitmeyen duası EmptyC.tesi Haz. 26, 2010 9:58 pm tarafından admino

» Damatlık Modelleri
Bayan bankacının bitmeyen duası EmptyPaz Tem. 19, 2009 12:34 am tarafından admino

» kendini tarif et resmini çıkarsın
Bayan bankacının bitmeyen duası EmptyCuma Şub. 27, 2009 4:23 pm tarafından DeRBeDeR

» Onur AKın Geceyi Sana Yazdım
Bayan bankacının bitmeyen duası EmptyCuma Şub. 27, 2009 4:04 pm tarafından DeRBeDeR

» Biraz kızıl biraz mavi, ebru gündeş
Bayan bankacının bitmeyen duası EmptyPtsi Şub. 23, 2009 4:03 pm tarafından DeRBeDeR

» HuySuZ ve TaTLi KadiN
Bayan bankacının bitmeyen duası EmptyCuma Şub. 20, 2009 5:51 pm tarafından DeRBeDeR

» hata kodlarıyla ilgili yardım
Bayan bankacının bitmeyen duası EmptyPerş. Şub. 19, 2009 8:13 pm tarafından DeRBeDeR

» msn titreşimi yerine müzik çalsın
Bayan bankacının bitmeyen duası EmptyPerş. Şub. 19, 2009 8:11 pm tarafından DeRBeDeR

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

Bayan bankacının bitmeyen duası

Bayan bankacının bitmeyen duası Empty Bayan bankacının bitmeyen duası

Mesaj tarafından capicino Cuma Kas. 14, 2008 1:10 am

Bayan bankacının bitmeyen duası

Allah’ım sen akıl ve beden sağlığımı koru.

Elimin altından geçen trilyonlara zeval gelmesin diye gözümün bir ucuyla kurlara, bir ucuyla bonolara, bir ucuyla hisse senetlerine bakarken şaşı olma tehlikesine karşı gözlerimi, her gelenle kahve içmekten ülser olan midemi, topuklu pabuçlarla deforme olan ayaklarımı, bilgisayarla çalışırken fıtıklar fırtlayan bileklerimi, oturmaktan varis olan bacaklarımı düzelt Allah’ım.

Aklımı koru Allah’ım. Fed ne dedi, Gül ne demedi diye bakarken, aynı anda akşam pişecek yemeğin malzemesini, çocukların okul taksitini ayarlamaya çalışmaktan yorgun düşen beynimin gri hücrelerini yenile Allah’ım. Yurtdışı piyasalarla yatıp rüyalarında Japon yeni sarılmış suşi yiyen, kabuslarında müşterilere paralarının nasıl olup ta bir gecede %20 azaldığını açıklamaya çalışan, Genel Müdürlük yetkilileri toplantıda iken cevap ya da onay bekleyen müşterileri oyalamak için taklalar atan bu kuluna insaf eyle .

Azıcık huzur bulması ve beynini dinlendirmesi için piyasalarda istikrar sağla Allah’ım.

Allah’ım beni affet. Cehenneminden koru. Çıkmayan krediler, unutulan EFT’ler, NİM artışı adına düşük verilen faizler ve bu nedenlerle müşterileri kırmamak için söylenen beyaz yalanlar için beni affet. Astlarıma istediğim halde veremediğim izinler, ailelerinden çaldığım hafta sonu ve akşam mesaileri, iş yoğunluğu nedeniyle katılamadıkları düğünler, okul gezileri, veli toplantıları, şiir yarışmaları, basketbol maçları ve daha niceleri için beni affetmelerini, haklarını helal etmelerini sağla.

Kızımdan çok mevduat müşterilerime vakit ayırdığım, oğlumdan çok kredi isteyenlerle konuştuğum, eşimden çok meslektaşlarımla görüştüğüm için beni affet. 85 yaşındaki annem yerine müşterilerime kandil tebriği telefonu ettiğim, arkadaşlarımla konuşmadığım kadar müşterilerimle telefonlaştığım için affet.

Tüm gün insanların beni didiklemesine izin verip akşam kalan artıklarımla, suskun, yorgun, mutsuz benle idare etmeye ailemi ve arkadaşlarımı mecbur ettiğim için affet Allah’ım. Yaptığım sağlıksız diyetlere, her akşam kısa yürüyüşler yerine kurulduğum televizyon koltuğuma, televizyon karşısında yenen fındık fıstığa, bir müşteri beni çıldırtınca ya da kurlar bir inip bir çıkınca akşam üstü deliliği esnasında saldırdığım profiterollere rağmen sen bana sağlık ver Allah’ım.

Sen yaratansın, her şeye kadirsin.

Amin.....
capicino
capicino
Admin
Admin

Erkek
Nerden? : RUHUNUN DERİNLİKLERİNDEN
iş/okul : hayat
RUH hali : Bayan bankacının bitmeyen duası 1124xk2
Yıldızı : Bayan bankacının bitmeyen duası Y21us8

- Similar topics